lunes, 27 de febrero de 2012

Continuant on ho deixarem,... la PATATA.











Revisant les reflexions de l’anterior entrada, sobre la continuació del bloc, la veritat sobre perquè que continu amb això, és perquè sóc un “guarro” que no tire res, i em sap greu desaprofitar el que està fet, i les moltes coses que queden per ensenyar, que estan traspapeladas i perquè no es perdin ni s'obliden les aniré mostrant a poc a poc, esperant amb això. Ara continuem on ho deixarem la PATATA.

La “queredilla” i els cors ocupen un lloc especial, com ja la van tenir a la primera part del bloc. Així la patata estarà des del principi, i doncs com cantava "la Trinca" .... és evident que l'home ve de la patata. Principi, origen i motor de la vida.

Per donar-li continuïtat amb l'anterior, ensenye el final de la metamorfosi de les patates, de l'horta d'Alboraya, amb les que vaig fer part del projecte i no vaig poder ensenyar perquè encara no havien acabat el procés.

He d'agrair als germans Maribel i David del lloc de verdures del mercat central que van tenir l'amabilitat de regalar la col.lecció de patates, amb una forma que es semblava al cor, de la seva pròpia collita en l'horta d'Alboraya, amb les que he pogut realitzar aquests treballs.


No hay comentarios:

Publicar un comentario